Bemutatkozás

Megyeri Roland vagyok, kertépítész. Vállalkozásomat, feleségemmel együtt, immár 8 esztendeje folyamatosan építjük. Fő tevékenységünk a személyre szabott kertépítés és társasházak fenntartása. A kertépítés mellett öntöző rendszerek kialakításával és telepítésével is foglalkozunk.

Kiemelt célunk, hogy megrendelőink körét egyre több megelégedett ügyféllel gyarapítsuk és megszerzett bizalmukat megőrizzük. Tíz éves szakmai gyakorlattal rendelkezünk, amelyből 5 évet a franciaországi Nizza városában töltöttünk, ahol kertfenntartással és gondozással foglalkoztunk. A mediterrán növények gondozásában addig felhalmozott tudásunkat a tengerparti éghajlaton, autentikus környezetben, a  növények természetes közegében gyarapíthattuk. Családi okokból, 2014-ben költöztünk haza, hogy immár végleg azzal foglalkozhassunk, amit leginkább szeretünk: hazai kertek építésével és gondozásával.

Kertjeink építését lépésről-lépésre végezzük, a megrendelővel való folyamatos konzultációval, minden részletre odafigyelve. Feleségem női finomsága hangolja széppé a kerteket, a kert tervek illetve a növények összeállítása nagy részben az Ő keze munkáját dicséri.

Remélem hamarosan Önt is megelégedett ügyfeleim közé sorolhatom! Forduljon hozzánk bizalommal!

Tisztelettel: Megyeri Roland kertépítész